Salmon rice bowl (gut health)
TM6 TM5 TM31

Salmon rice bowl (gut health)

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
  • 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
  • 3 cm piece fresh ginger
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tbsp soy sauce or tamari
  • 200 g brown rice
  • 1000 g water
  • 20 sugar snap peas
  • 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
  • sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
  • 4 radishes, sliced, to serve
  • snow pea sprouts, to serve
  • 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1916.2 kJ / 456.2 kcal
Białko
23.9 g
Węglowodany
44.9 g
Tłuszcz
18.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
8.8 g
Sód
535.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r655156