Wersje kompatybilne
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baked fish
- 6 - 8 firm white fish fillets, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 3 ½ oz fresh baby spinach
-
14
oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
lub 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded - 12 oz light whipping cream
- 7 oz goat cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 35 oz water, to clean
Rice
- 14 oz white basmati rice
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1105 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r654043