Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g badem
- 100 g fındık
- 75 g Hindistan cevizi yağı
- 120 g keçiboynuzu özü
- 100 g su
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu (opcjonalnie)
- ¼ tk tarçın, damak tadına göre
- 500 g yulaf ezmesi
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1108.5 kJ / 264.9 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 8.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r653792