Japanese Cheesecake (Anna)
TM6 TM5

Japanese Cheesecake (Anna)

3.9 (7 ocen)

Składniki

  • ½ oz unsalted butter, to grease
  • 8 large eggs, room temperature
  • boiling water, for bain-marie
  • 12 oz cream cheese, room temperature, in pieces
  • 4 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 4 oz whole milk
  • ¼ tsp salt
  • 2 ¼ tsp lemon juice
  • 4 oz cake flour
  • 1 oz corn starch
  • 8 oz sugar
  • ½ tsp cream of tartar
  • fresh berries, mixed, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1439 kJ / 344 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
0 g
Sód
205 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r650425