Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de farine de blé
- 150 g de jus de betterave naturel, sans sucre (voir "Conseil(s)")
- 5 g de levure boulangère sèche, émiettée
- 1 c. à soupe de miel
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la pâte
- 120 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 - 4 branches de romarin frais, effeuillées et un peu pour la finition
- 1 - 2 oignons rouges, coupés en rondelles (environ 2 mm)
- 1 - 2 pincées de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de saumon fumé, en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r648953