Urządzenia i Akcesoria
Ondeh-Ondeh Cupcakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Pandan Cupcakes
-
unsalted butter room temperature, in pieces6 ½ oz
-
granulated sugar8 ½ oz
-
large eggs room temperature3
-
pandan paste1 tsp
-
cake flour10 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
-
7 oz coconut sugar, cut into small piecespalm sugar, gula melaka cut into small pieces7 oz
-
water2 oz
-
pandan leaves (opcjonalnie) knotted2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
coconut milk2 oz
-
salt½ tsp
Coconut Whipped Frosting
-
confectioners sugar3 oz
-
powdered coconut milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream cold14 oz
-
toasted coconut (opcjonalnie) flakes, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
263 mg
Białko
5 g
Kalorie
2465 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
65 g