Cranberry Mung Bean Cake
TM6 TM5

Cranberry Mung Bean Cake

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 7 oz mung beans, yellow, dried, split
  • 2 oz dried cranberries
  • 35 oz water
  • non-stick spray oil, to grease
  • 2 oz butter
  • ½ oz rock sugar powder
    lub ½ oz brown sugar
  • 1 ½ oz maltose syrup
    lub 1 ½ oz brown rice syrup, organic

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
318 kJ / 76 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
1 g
Sód
69 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r645709