Urządzenia i Akcesoria
Turkey rissoles and kale slaw
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Dressing
-
fresh flat-leaf parsley stems and leaves5 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Kale slaw
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
red onion40 g
-
red cabbage cut into pieces150 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
kale stalks removed and shredded4 leaves
Turkey rissoles
-
red onion40 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
eschalot1
-
turkey mince500 g
-
red curry paste1 tbsp
-
egg1
-
extra virgin olive oil to fry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
571.2 mg
Białko
31.3 g
Kalorie
1450.7 kJ /
345.4 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.9 g