Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20 - 30
g di aceto di vino bianco (opcjonalnie)
lub 20 - 30 g di succo di limone (opcjonalnie) - ¼ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate (opzionale) (opcjonalnie)
- 400 g di verdure miste, a pezzi (ad es. 200 g di carote, 200 g di cavolo rapa, v. Varianti)
- 1 mela (circa 150 g), tagliata in quattro
- 150 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 30 g di semi di girasole (opcjonalnie)
- 2 pizzichi di sale (opcjonalnie)
- 2 pizzichi di pepe macinato (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r639762