Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa de crepas
- 70 g de trigo sarraceno
- 1 limón amarillo
- 300 g de salmón ahumado, en láminas finas
- 40 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 50 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de leche
- 100 g de harina de trigo
- 3 huevos
- ½ cdita de sal fina
Crema de queso a las hierbas
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 150 g de queso crema
- 30 g de mostaza
- ½ manojo de cebollín, en rodajas (2 mm)
- 5 ramitas de eneldo fresco, sólo las hojas picadas
- mantequilla sin sal para engrasar
- 50 g de caviar
- 2 ramitas de eneldo fresco, sólo las hojas
Ensalada
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre balsámico
- ½ cdita de mostaza
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 50 g de cebolla, en láminas (2 mm)
- 50 g zanahoria, en juliana (2 mm)
- 100 - 150 g de lechuga romana, en tiras (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2458 kJ / 587 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1274 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r638974