Wersje kompatybilne
Rollo de carne con verduras, papas y flan de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Flan de coco
- 100 g de azúcar
- 250 g de leche condensada
- 200 g de leche evaporada
- 250 g de leche de coco en lata
- 1 cucharadita de vainilla
- 3 huevos
- 20 g de coco rallado
Rollo de carne
- 1 rebanada de pan de caja blanco, o medio bolillo en trozos
- 35 g de leche
- 100 g de filetes de res, en trozos
- 50 g de tocino ahumado, en trozos
- 100 g de lomo de cerdo, en trozos
- 50 g de jamón, en trozos
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 zanahoria, en trozos
- 2 ramas de apio, en trozos
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 2 cucharadas de aceite
Papas Dauphin
- 300 g de queso Gruyère, en trozos
- 1 diente de ajo
- 500 g de agua
- 1 cda de sal
- 700 g de papas, peladas y en rebanadas (5 mm)
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3940 kJ / 938 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r63841