Salmon tartare
TM6 TM5 TM31

Salmon tartare

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 1 tsp pink peppercorns, plus extra to garnish
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
  • 300 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in 3 pieces
  • 40 g lemon juice, freshly squeezed
  • 2 tbsp olive oil
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g watercress leaves or mixed salad

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
560 kJ / 134 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r63349