Filetti di trota con purea di broccoli
TM6 TM5

Filetti di trota con purea di broccoli

4.3 (15 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 spicchi di aglio
  • 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (opcjonalnie)
  • 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
  • 375 g di acqua
  • 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di panna acida
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1414 kJ / 337 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
1.9 g
Sód
834 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r628835