Urządzenia i Akcesoria
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů bílého jogurtu
-
40 gramů staršího chleba (cca 1 plátek), na kousky (2 cm)
-
540 gramů vody
-
4 snítky čerstvé plocholisté petrželky pouze lístky
-
2 jarní cibulky na kousky (cca 4 cm)
-
nastrouhanou citrónovou kůru z ½ citrónu
-
400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže na kousky (2 cm) (viz Tip)
-
1 vejce
-
2 špetky chilli, prášku
-
1 čajová lžička soli plus extra k dochucení
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého plus extra k dochucení
-
citrónová šťáva podle chuti
-
extra panenský olivový olej pro tvarování koulí
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
1055.9 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
971.5 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lehké menu
8 Przepisów
Czechy
Czechy