Urządzenia i Akcesoria
Curried chicken salad wraps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds500 g
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
spring onions/shallots white part only, cut into thirds2
-
toasted pine nuts50 g
-
raisins (optional - see Tips)25 g
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
curry powder (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt for seasoning½ tsp
-
ground black pepper for seasoning¼ tsp
-
rocket leaves to serve
-
tortillas low carb or keto wraps of choice (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510.8 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
2129.5 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
10.3 g