Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g de vin blanc
lub 100 g d'eau - 80 g d'huile d'olive
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel, et 1-2 pincées
- 20 g de beurre
- 60 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 180 g de poivron rouge, coupé en morceaux (environ 2 cm)
-
200
g d'épinards frais
lub 200 g d'épinards surgelés, décongelés et essorés - 45 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 45 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 80 g de feta, coupée en morceaux
- ½ c. à café d'origan déshydraté
- 2 - 3 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 œufs
- 60 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1622.3 kJ / 387.4 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 31.3 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 603.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r624996