Prawn noodle curry
TM6 TM5 TM31

Prawn noodle curry

4.3 (117 ocen)

Składniki

  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 50 g fresh oyster mushrooms
  • 540 g coconut milk
  • 60 g water
  • 1 tbsp red curry paste (see Tip)
  • 1 tsp fish sauce
  • 20 medium raw prawns, peeled with tails intact
  • 100 g vermicelli noodles, broken into halves
  • fresh bean sprouts, for garnishing
  • micro herbs, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1759.1 kJ / 418.8 kcal
Białko
25.1 g
Węglowodany
29.1 g
Tłuszcz
22.1 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Błonnik
1.9 g
Sód
834.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r624740