Urządzenia i Akcesoria
Mini calzone cu spanac
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
24 bucăți
Składniki
-
ulei de măsline extravirgin plus pentru uns30 g
-
apă220 g
-
zahăr1 ½ linguriță
-
drojdie uscată2 lingurițe
-
făină de pâine plus pentru pudrat suprafața de lucru450 g
-
sare de mare fină1 ½ linguriță
-
spanac tocat, congelat dezghețat160 g
-
ricotta proaspătă160 g
-
mozarella, rasă120 g
-
busuioc uscat1 linguriță
-
praf de usturoi½ linguriță
-
piper negru măcinat3 prize
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bucată
Białko
4.4 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
14.3 g