Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ovos
- 500 g queijo quark
- 1 ½ c. chá de sal
- 200 g farelo de aveia (ver dica)
- 100 g flocos de aveia
- 30 g sementes de linhaça
- 15 g fermento em pó p/ bolos
- Wartości odżywcze
- na 1 fatia
- Kalorie
- 417 kJ / 99 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r617599