Pulpo y crema de calabacín
TM6 TM5 TM31

Pulpo y crema de calabacín

4.3 (26 ocen)

Składniki

  • 1050 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1000 - 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 30 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de calabacín con piel, en trozos de 3 cm
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
910 kJ / 217 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1.2 g
Sód
881 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r616176