Urządzenia i Akcesoria
Pancia di maiale dorata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
5 g di olio di oliva5 g olio extravergine di oliva
-
200 g di carne di maiale a fette (5x0.5 cm), asciugata su carta assorbente
-
sale a piacere
-
pepe nero macinato a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
60 mg
Białko
18 g
Kalorie
1187 kJ /
283.5 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
15 Przepisów
Włochy
Włochy