Urządzenia i Akcesoria
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů extra panenského olivového oleje
-
70 gramů citrónové šťávy
-
4 - 5 polévkových lžic čerstvé pažitky nasekané
-
1 polévková lžíce bílého vinného octa
-
1 polévková lžíce dijonské hořčice
-
1 špetka krupicového cukru
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 - 3 avokáda oloupaná, na kousky (cca 300 gramů)
-
50 gramů crème fraîche
-
40 gramů vody
-
2 špetky mletého černého pepře
-
200 gramů syrových krevet, oloupaných
-
olej na smažení
-
150 gramů směsi baby salátů
-
200 gramů uzeného lososa na plátky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
24 g
Kalorie
2021 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saláty
9 Przepisów
Czechy
Czechy