Wersje kompatybilne
Soupe de carottes, lentilles corail et granola salé
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le granola salé
- 75 g de flocons d'avoine
- 1 c. à soupe de curcuma en poudre
- 25 g de graines de courge
- 25 g de graines de tournesol
- 2 c. à soupe d'huile de noix de coco liquide
- 20 g de blanc d'œuf
- du sel
- du poivre moulu
La soupe
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile de noix de coco liquide
- 450 g de carottes, coupées en morceaux (2 cm)
- 200 g de lentilles corail
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973 kJ / 470 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r615554