Urządzenia i Akcesoria
Straccetti di maiale dorati
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
20 g olio di oliva20 g olio extravergine di oliva
-
20 g di cipolla dorata, in spicchi1 spicchio di aglio
-
250 g carne di maiale, senza nervi a striscioline (1x3-4 cm), asciugata su carta assorbente
-
sale a piacere
-
pepe nero macinato a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
140.9 mg
Białko
42.4 g
Kalorie
3509.4 kJ /
838.8 kcal
Tłuszcz
72.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
22.8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
15 Przepisów
Włochy
Włochy