Cheese and tomato bread
TM6 TM5 TM31

Cheese and tomato bread

4.7 (46 ocen)

Składniki

  • 20 g olive oil, plus extra to grease (see Tips)
  • 70 g onion, cut into pieces
  • 320 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 500 g baker's flour
  • 80 g smoked cheese, cut into cubes (1 cm)
  • 50 g sun-dried tomatoes, drained and cut into strips (5 mm)
  • 20 g sunflower seeds
  • 20 g pepita seeds
  • 1 tsp sea salt

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
941.4 kJ / 224.2 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2.3 g
Sód
262.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r614420