Prawn tacos with avocado lime sauce
TM6 TM5 TM31

Prawn tacos with avocado lime sauce

4.7 (28 ocen)

Składniki

Taco shells

  • 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • ½ tsp dried basil
  • ½ tsp dried chilli flakes (optional)

Avocado lime sauce

  • 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
  • 80 g mayonnaise (see Tips)
  • 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
  • ½ avocado, flesh only
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
  • 20 g extra virgin olive oil

Assembly

  • 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
  • ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1807.2 kJ / 430.3 kcal
Białko
30.1 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
32.5 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Błonnik
3.9 g
Sód
1129.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r613078