Urządzenia i Akcesoria
Steak Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
24 OZ
Składniki
-
shallots sliced3 oz
-
white button mushrooms sliced2 oz
-
garlic cloves2
-
anchovies, preserved in olive oil drained2
-
dark brown sugar2 oz
-
golden raisins1 ½ oz
-
fresh tarragon leaves2 tbsp
-
ketchup4 oz
-
water2 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
orange juice2 oz
-
Worcestershire sauce4 oz
-
celery seeds1 ½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 OZ
Sód
233.4 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
121.5 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.9 g