Urządzenia i Akcesoria
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz.
8 doses
Składniki
Pétalas cristalizadas
-
açúcar50 g
-
clara de ovo1
-
Pétalas de rosa comestíveis q.b. p/ decorar
Bolo
-
chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços100 g
-
ovos2
-
açúcar amarelo200 g
-
manteiga mais q.b. p/ untar100 g
-
leite300 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
sal1 pitada de
Cobertura
-
natas200 g
-
chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços pequenos200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
126.7 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
2817.2 kJ /
673.3 kcal
Tłuszcz
37.9 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
22.5 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Especial Chocolate
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia