Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
TM5 TM31 TM6

Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)

3.3 (4 oceny)

Składniki

  • 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
  • 60 g yellow onions
  • 4 garlic cloves
  • 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
  • 1 spring onion, chopped
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 ½ tbsp brown sugar
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
  • 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)

Wartości odżywcze
na 1 jar
Kalorie
1293 kJ / 309 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
8 g
Sód
1274 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r609210