Wersje kompatybilne
Entraña adobada con cuscús de aceitunas y tomate seco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Entraña marinada
- 1200 g de entraña de ternera
- 2 dientes de ajo
- 10 - 12 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharada de semillas de cilantro (opcjonalnie)
- ½ cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de aceite de oliva
Cuscús de aceitunas y tomate seco
- 250 g de cuscús
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos)
- 50 g de aceitunas sin hueso
- 120 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 350 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2632 kJ / 629 kcal
- Białko
- 62.9 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 870.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r608283