Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
TM6 TM5 TM31

Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake

4.4 (155 ocen)

Składniki

  • 100 g mozzarella, cut into pieces
  • 300 g water
  • 250 g Brussels sprouts, cut into halves
  • 500 g cauliflower, cut into florets
  • 2 garlic cloves
  • 150 g cream cheese
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 20 g salted butter
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1282.9 kJ / 305.5 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
27.4 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Błonnik
3.1 g
Sód
295 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r608206