Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
TM6 TM5 TM31

Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)

2.8 (4 oceny)

Składniki

  • 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
  • 1 whole garlic bulb, skin on
  • 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 leek, white part only, cut into pieces
  • 1 brown onion, peeled and cut into halves
  • 500 g cauliflower, broken into florets
  • 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
  • 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
  • micro herbs, to garnish
  • 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1349.6 kJ / 321.3 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
13.1 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
16.9 g
Sód
365.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r607950