Wersje kompatybilne
Riso alla curcuma, rombo in crema di peperoni e quadrotti al cioccolato
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto quadrotti al cioccolato
- 25 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- 200 g di latte
- 150 g di farina tipo 00
- 25 g di olio di semi di mais
- 80 g di zucchero
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Rombo e riso
- 80 g di carote, pelate e a pezzi
- 70 g di patate, pelate e a pezzi
- 120 g di peperoni, puliti e a pezzi
- 250 g di latte
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di riso Arborio
- 200 g di acqua
- 400 g di filetti di rombo
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- zucchero a velo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3652 kJ / 873 kcal
- Białko
- 32.6 g
- Węglowodany
- 137.8 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r607826