Wersje kompatybilne
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 40 g di burro + q.b.
- 100 g di biscotti, tipo digestive, senza glutine
Crema
- 150 g di zucchero vanigliato
- 2 uova
- 300 g di skyr alla vaniglia
Terminare la preparazione
- 70 g di zucchero vanigliato
- 125 g di kefir
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1284.1 kJ / 306.9 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 69.3 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r607580