Urządzenia i Akcesoria
Carne gobernada en cocción lenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 raciones
Składniki
-
70 g de aceite de oliva
-
4 dientes de ajo en mitades
-
1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
-
500 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
-
200 g de vino blanco
-
1 pastilla de caldo de carne
-
1 cucharadita de sal
-
2 - 3 pellizcos de pimienta molida
-
750 g de patatas de guarnición
-
500 g de aceite para freír
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
661.1 mg
Białko
56.2 g
Kalorie
2530 kJ /
605 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Carnes a fuego lento
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania