Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
TM6 TM5 TM31

Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream

4.5 (91 ocen)

Składniki

  • 350 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 150 g cheddar cheese, mature, cut into pieces (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 eggs
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 200 g smoked salmon slices
  • 1 cucumber, cut into slices
  • 80 g sour cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
951.8 kJ / 226.6 kcal
Białko
16.8 g
Węglowodany
3.6 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Błonnik
1.2 g
Sód
777.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r605734