Urządzenia i Akcesoria
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
300 g de pommes en morceaux (2 grosses pommes)
-
200 g de poires en morceaux (2 poires)
-
100 g de myrtilles
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
30 g d'amandes effilées
-
500 g de fromage blanc nature 3 % m.g.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
925 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja