鳳梨苦瓜燉排骨
TM5 TM6

鳳梨苦瓜燉排骨

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 油
  • 10 克 薑 ,切片
  • 15 克 黃豆醬
    lub 5 克 豆豉
  • 300 克 排骨 ,切段(約3公分)
  • 150 克 水
  • 200 克 苦瓜 ,去籽和白瓤,切塊(約5公分)
  • 100 克 鳳梨 ,去皮去芯,切塊(約5公分)
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
  • 鹽 ,少許,依個人口味添加

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
1096.1 kJ / 262.2 kcal
Białko
14.4 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
1.832 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r60278