Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- manteca para enmantecar el molde
-
80
g de xilitol
lub 150 g de eritritol - 200 g de almendras enteras con piel
-
1
pellizco de sal
lub 1 pellizco de cremor tártaro - 6 huevos separados
-
1
cucharadita extracto de almendras
lub 1 cucharadita de extracto de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r602171