Urządzenia i Akcesoria
Budín de almendras
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
10 rebanadas
Składniki
-
manteca para enmantecar el molde
-
150 g de eritritol80 g de xilitol
-
200 g de almendras enteras con piel
-
1 pellizco de cremor tártaro1 pellizco de sal
-
6 huevos separados
-
1 cucharadita de extracto de vainilla1 cucharadita extracto de almendras
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
7 g
Kalorie
678 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocina Keto
56 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy