Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di ciliegie denocciolate
- 20 g di zucchero di canna
- 60 g di burro
- 8 scaloppine di maiale (spessore 3 mm)
- farina tipo 00 q.b.
- 30 g di aceto balsamico
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1126.8 kJ / 269.3 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 207.2 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r601242