Moules marinées à l'espagnole
TM6 TM5 TM31

Moules marinées à l'espagnole

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées (ou 2 l), type grosses moules d'Espagne
  • 500 g d'eau
  • 4 gousses d'ail
  • 1 - 2 piments oiseaux séchés (voir "Conseil(s)")
    lub 1 c. à café de piment séché en flocons
  • 100 g d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1071 kJ / 256 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r600174