Wersje kompatybilne
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de almendras crudas con piel
-
30
g de cebolla
lub 30 g de chalota - 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
300
g de espárragos verdes (sin la parte leñosa), en trozos (4 cm)
lub 300 g de espárragos blancos - 300 g de zanahorias en trozos (4 cm)
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 477 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r599330