Vegan Mozzarella
TM6 TM5

Vegan Mozzarella

3.8 (14 ocen)

Składniki

  • 140 g cashew nuts
  • water, for soaking
  • 20 g coconut oil
  • 70 g coconut yoghurt, vegan
  • 110 g almond milk (see tip)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed
  • 40 g tapioca starch (see tip)
  • 4 Tbsp nutritional yeast flakes
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • olive oil, for greasing

Wartości odżywcze
na 450 g
Kalorie
6294 kJ / 1515 kcal
Białko
55 g
Węglowodany
68 g
Tłuszcz
110 g
Tłuszcz nasycony
45 g
Sód
1246 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r596198