Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
TM6 TM5

Rote-Bete-Creme mit Meerrettich

4.1 (97 ocen)

Składniki

  • 75 g Sonnenblumenkerne
  • 300 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
  • 30 g Meerrettich aus dem Glas
  • 10 g Balsamico, hell
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 5 g Zitronensaft
  • 50 g Saure Sahne

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
717 kJ / 171 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r594613