Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
TM6 TM5 TM31

Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns

4.5 (26 ocen)

Składniki

  • 1 jalapeño chilli, deseeded if preferred
  • 60 g cheddar cheese, cut into cubes
  • 60 g cream cheese
  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into halves
  • 500 g turkey mince
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp salt, plus 1 extra pinch
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 avocado, flesh only
  • 1 tbsp freshly squeezed lime juice
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 8 fresh portobello mushrooms, stems removed
  • ½ red onion, cut into rings
  • rocket, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1632.9 kJ / 388.9 kcal
Białko
29.5 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
26.2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
6.5 g
Sód
472.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r593861