Cipolle caramellate (400-500 g)
TM6

Cipolle caramellate (400-500 g)

4.0 (417 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    lub 20 g di olio di oliva
  • 400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
    lub 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm)
  • 30 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
1264 kJ / 302 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
8.1 g
Sód
428 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r591193