Spanakopitas à la feta et à l'aneth
TM6 TM5 TM31

Spanakopitas à la feta et à l'aneth

4.0 (13 ocen)

Składniki

  • 1000 g d'épinards frais
  • 500 g d'eau
  • 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de feta
  • 100 g d'huile d'olive
  • 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
1063 kJ / 254 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r589912