Wersje kompatybilne
Involtini di sogliola con verdure all'orientale
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Verdure
- 20 g di olio di sesamo tostato
- 150 g di funghi shiitake freschi in quarti
- 200 g di cipollotti a rondelle (1 cm)
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a strisce (1 cm)
- 40 g di salsa di soia
- 1 cucchiaio di miele
- 1 cucchiaio di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di semi di sesamo bianchi
Involtini di sogliola
- 8 filetti di sogliola (circa 520 g)
- 1 cucchiaio di olio di sesamo tostato
- 1 lime, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 500 g di carote, pelate, tagliate a metà per il lungo, a fette (5 mm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- ½ mazzetto di coriandolo fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251.5 kJ / 300.3 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 914.5 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r588702