Fish pie with cauliflower mash
TM6 TM5 TM31

Fish pie with cauliflower mash

3.0 (26 ocen)

Składniki

  • 120 g pickled cucumbers
  • 80 g cheddar cheese, cut into cubes
  • 80 g Gruyère cheese, cut into cubes
  • 850 g cauliflower, cut into florets (2-3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 135 g water
  • ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 3 dried bay leaves
  • 6 whole black peppercorns
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 700 - 800 g firm white fish fillets, mixture of smoked and unsmoked
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 2 - 3 tsp arrowroot starch
  • 1 tbsp pickled capers, drained and rinsed
  • 3 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1906.2 kJ / 453.9 kcal
Białko
45.1 g
Węglowodany
8.9 g
Tłuszcz
26.4 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Błonnik
2.2 g
Sód
1750.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r586909