Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g pickled cucumbers
- 80 g cheddar cheese, cut into cubes
- 80 g Gruyère cheese, cut into cubes
- 850 g cauliflower, cut into florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 135 g water
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 3 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- 200 g pouring (whipping) cream
- 700 - 800 g firm white fish fillets, mixture of smoked and unsmoked
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 - 3 tsp arrowroot starch
- 1 tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 3 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1906.2 kJ / 453.9 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 1750.6 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r586909