Urządzenia i Akcesoria
Weihnachtsgelee
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Gläser
Składniki
-
Blutorangensaft200 g
-
Glühwein500 g
-
Traubensaft rot100 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
2 Msp. StollengewürzLebkuchengewürz2 Msp.
-
neutrales Pflanzenfett1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
2885 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy